През изминалата седмица екип на "Сити Билд Студио" ООД посети 41-то Международно строително изложение Yapi – TurkeyBuild, което се проведе в Изложбен и конгресен център Tüyap в Истанбул, Турция, между 8 и 12 май 2018г.

Yapi – TurkeyBuild Istanbul е важен международен форум за строителната индустрия, привличащ посетители и изложители от Балканите, Северна Африка, Близкия Изток и Русия. Целта на форума е да допринесе за създаването на нови и утвърждаването на съществуващи контакти между бизнеси от участващите държави.

Изложението събра над 1000 компании от различни сектори, свързани със строителството, представящи нови продукти и разработки. Големият брой чуждестранни посетители и участници беше доказателство за важността на форума в регионален и международен план.


"Сити Билд Студио" ООД беше избрано за участник от България в Търговска мисия, организирана от Министерство на индустрията на Република Турция. Управителите на дружеството присъстваха на двустранни срещи с турски фирми и организации, заемащи голям пазарен дял в различни сектори на строителния бранш.

          

В резултат от участието на "Сити Билд Студио" ООД в състоялото се изложение, беше поставена основата за благоприятна среда за развитие на международни търговско – икономически отношения, внедряване на добри търговски практики, създаване на дългосрочни бизнес партньорства, за да предложим на нашите настоящи и бъдещи клиенти още по – богата гама от материали и услуги в строителството и довършителните работи.